Ahir dimecres 26 de maig de 2021, els Amics del Museu d’Art vam celebrar un acte d’homenatge i record a Josep Tarrés, poeta i activista cultural emblemàtic i clau per a la ciutat de Girona.

Hi van participar, compartint records, reflexions i evocacions: Quim Nadal, ex-alcalde i historiador, Àngels Perpiñà, membre de l’Associació Girona Temps de Flors, i Pius Pujades, periodista. Va presentar i moderar l’acte Guillem Terribas, llibreter i activista cultural.

Finalment, vam poder gaudir d’una esplèndida cloenda musical amb Tati Cervià (veu) i Jaume Fulcarà (guitarra), que va ser perfecte per posar el punt i final a una vetllada emotiva i encisadora.

 

 

 

RECOLLIDA DE SIGNATURES!

Us recordem que els Amics del Museu d’Art de Girona hem engegat una recollida de signatures per tal de demanar a l’Ajuntament l’assignació del nom de Josep Tarrés a aquest espai tan vinculat al personatge i a totes les seves iniciatives. Podeu venir a donar-hi suport a la nostra seu social: Museu d’Art, Àmbit 1 (Pujada de la Catedral, 12) en el nostre horari d’atenció al públic.

 

LLIBRE DE DEDICATÒRIES

Si no vàreu poder signar una dedicatòria en el llibre que vam portar a l’acte, encara podeu fer-ho a la Llibreria 22 fins al dia 12 de juny.

 

 

 

El Punt Avui+: