Del 25 de setembre al 25 d'octubre de 2009, l'artista gironina Bosch Aragó va exposar les seves pintures al local dels Amics del Museu d'Art.

Durant el mes de gener de 2010, s'han exposat al local dels amics del Museu d'Art, dues obres de l'artista Joan Tauleria.

Vint-i-quatre amics vam visitar, el matí del dissabte dia 30, el Museu Diocesà de Tarragona i, aprofitant al màxim el temps, l'exposició "Egipte. El pas a l'eternitat". Després de dinar vam visitar la Vil·la Casals de El Vendrell on es troba el Museu Pau Casals.

Dissabte 13 de febrer, sortida matinal a Barcelona per visitar el Palau de la Generalitat. Aprofitant el desplaçament, també es va visitar l'Ajuntament de Barcelona, situat a la mateixa plaça Sant Jaume.

Sortida a Valls el dissabte 27 de febrer, visitant el Museu de Valls, passejada pel Valls Menestral, visitant també el Teatre Principal, l'esglèsia arxiprestal de Sant Joan i l'Ajuntament. Va finalitzar aquesta sortida amb una calçotada.

Durant el mes de març, al local dels Amics van estar exposades dues obres del pintor Kiko Yraola (1979).

Sortida a Solsona, el dissabte 13 de març, visitant el Museu Diocesà, l'esglèsia romànica i el cementiri modernista de Sant Esteve d'Olius i, després de dinar, el Monestir Benedictí de "El Miracle".

El dijous 18 de març es va fer, a l'Espai dels AMd'A, la conferència sobre l'estudi de les restauracions a Catalunya, centrant-se en el cas particular del retaule de la Verge de Canapost. La presentació de la recerca va ser a càrrec d'Eva Marín, llicenciada en Belles Arts.

Convidats per la Fundació Caixa Girona, una vintena d'amics vam fer, el dimecres 24 de març, una visita guiada a l'exposició de l'Eduardo Chillida, "REFLEXIÓ - MATERIA".

Ja està en funcionament la nova web dels AMd'A. Les principals novetats són, i seran, la publicació de les notícies referents a totes les activitats que es duen a terme, així com l'agenda les properes activitats.

També hi ha un apartat reservat als amics, a fi i efecte, que puguin publicar els seus reportatges, tant escrits com fotogràfics de les sortides o de qualsevol activitat.