https://amicsmda.org/wp-content/uploads/2022/02/amic30_logoweb.png
amicsmda@gmail.com | Tel. 972 224 766 i 690 340 389 | pujada de la Catedral, 12 - Girona
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

7 desembre | 3:42

Navegació d'Esdeveniment

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Today
Tot el dia

LES RETALLABLES, Fundació MAP de Ripoll

Cambra de la Propietat Urbana de Girona C/ Ciutadans, 12, Girona

Les Retallables és un projecte col·laboratiu i comunitari que fusiona el treball creatiu d'una entitat social del territori (Fundació MAP de Ripoll) amb les mans expertes d'artistes reconeguts més enllà de les nostres fronteres. Art amb valor social. Us convidem a gaudir de Les Retallables i a deixar-vos captivar per l'originalitat de la proposta.  Artistes participants: Eudald Alabauç, Montse Barros, Domènech Batalla, Esther Baulida, Ralph Bernabei, Jordi Canudes, Joan Cera, Carles Delclaux, Jan Descarga, Ignasi Esteve, Mim Juncà, Assumpció Mateu, Àlex Nogué i Mercè Seoane Perez.   Inauguració: divendres 4 de novembre a les 19h Durada de l’exposició: del 2 al 28 de novembre   Cambra de la Propietat Urbana de Girona (c. dels Ciutadans, 12, Girona) De dilluns a divendres de 17 a 19 h      

TERRA ASPRA, de Cristina Simon

Espai 22 Carrer de les Hortes, 22, Girona

De les sèries Arrels del Traç i Textures neix Terra Aspra, un recull d’obres que son fruit d'una àmplia trajectòria on conflueixen diferents interessos i disciplines com el disseny, l’art, les humanitats, la cultura escrita i la cal·ligrafia gestual. Un projecte d'expressió artística i cal·ligràfica que sorgeix al bell mig del Parc Natural de la Garrotxa. S'experimenta amb la fabricació d'eines i instruments naturals i orgànics que es conjuguen amb la tinta, les paraules i la poesia. El gest, el traç, l’empremta es conjuren per a revelar-nos missatges a través de textures, lletres insinuades i teixides. Concentrar-nos en el traç ens permet orientar-nos en el mapa dels silencis i dels blancs que guarda la pàgina o el format escollit. El blanc i el negre, el buit i el ple, dualitats compromeses i ineludibles que estableixen un diàleg. Jugar amb instruments de naturaleses orgàniques diferents ens obre les portes a la imaginació, al moviment, als ritmes alterns i al ball del traç. Tot allò que es mou, és viu.     Acció a càrrec de Roser Colldecarrera. Inauguració: dissabte 5 de novembre a les 12h Durada de l’exposició: del 5 al 30 de novembre Espai de la Llibreria 22 (c. de les Hortes, 22, Girona) De dl. a dv. de 17.30 h a 20 h Visita disponible en l’horari de la llibreria (demanant la clau)  

En marxa

AURORA, de Cati Salazar

Centre Cultural La Mercè Pujada de la Mercè, Girona

Sols al lluny, sobre l'atzur esclatant, una ratlla blanca es destaca. És l'ona eterna del Pacífic, detinguda per la corona de corall, que volta l'illa on s'esberla escumejant i remorosa.     He fet  un viatge de la mà d’Aurora Bertrana, a la Polinèsia i al seu excepcional recorregut vital. M’he amarat dels colors, olors, sons i emocions descrites per l’autora al llarg de la seva estada a les Illes del Pacífic durant els anys 1926 al 1929 que va plasmar en el seu llibre Paradisos Oceànics. L’atmosfera que es desprèn d’aquesta experiència és la que he volgut traslladar al llenç, mirant de copsar quelcom de l’essència de la natura que descriu magistralment, així com de l’ànima de l’autora, a la que m’he aproximat tant pel gaudi de llegir la seva obra, com pel lligam de parentiu que ens uneix. Aquesta exposició mostra dos mons i dues dones que ens hem retrobat a través del llenguatge universal de l’Art.     Inauguració dijous 22 de setembre, a les 19 h Presentació a càrrec de Mariàngela Vilallonga   Durada de l’exposició: del 22 de setembre al 21 d'octubre De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h Centre Cultural la Mercè, Girona.  

Mostra els detalls

Data:
21 desembre
Hora:
19:00 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Amics del Museu d’Art de Girona
Telèfon:
972 224 766 / 690 340 389
Correu electrònic:
amicsmda@gmail.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Espai 22
Carrer de les Hortes, 22
Girona, Girona
+ Mapa de Google