PRESENTACIÓ DEL MEU TALLER I LES IMATGES DEL TREBALL

 

Aquest meu estudi/taller ja fa una bona colla d’anys que funciona, concretament 52 anys.

Realment n’he fet el meu propi santuari del mateix, on totes les vivències viscudes a través dels anys els he pogut anar esvaint donant-li un contingut gràcies a les mil maneres d’omplir-lo de formes, com ceràmica, pintures, gravats, capsimetries etc. que he anat aprenent a escoles, simposiums i tallers d’altres artistes. Per mitjà de totes les fases apreses, he pogut en tot moment i segons el que he volgut expressar, donar-hi unes o altres formes amb tècniques, que m’han servit per poder mostrar el meus treballs d’una manera més o menys encertada.

He tingut moments de gloria treballant per encàrrecs quan encara hi havia camp per córrer, i he pogut fer moltes exposicions tant a Catalunya com internacionalment. No em queixo, ja que he fet sempre (dintre del que he pogut) el que millor sabia fer. I aquí estic per poder-vos ensenyar el que he fet últimament. La meva vida existencial, com la de totes i tots que ens dediquem al anomenat món artesà ha estat dur, però amb el confinament pel coronavirus, encara més. Per aquest motiu, us adjunto unes quantes fotos del meu taller juntament amb unes quantes dels meus treballs.

Espero que sigui del vostre gust!

Dolors Bosch Agustí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAMBÉ US PROPOSEM QUE FEU UNA VISITA AL BLOG DE LA DOLORS BOSCH PER APROFUNDIR ENCARA MÉS EN EL SEU TREBALL:

 

Dolors Bosch Agustí