L’exposició de Desembre-gener 2020 a la premsa!

L’exposició “Lectures d’artista” de Pilar Aldana-Méndez, a 9 llibreries de Girona, i el seu ressó a la premsa:          Article d’Eudald Camps al Diari de Girona:             Nota al Diari de Girona:             Article de Xavier Castillón a El Punt Avui:  

Guillem Soler tindrà un carrer a Girona!

  La Comissió del Nomenclàtor aprova que un futur carrer de la ciutat dugui el nom de l’artista Guillem Soler, per petició dels Amics del Museu d’Art. L’any 2019 els Amics md’A vam fer una exposició sobre l’artista reivindicant-ne la rellevància. Inclòs a la notícia publicada al Diari de Girona el 23 de juliol.                         Després de realitzar l’exposició de Guillem Soler al local dels Amics del Museu d’Art, vam recollir signatures per tal de demanar al Nomenclàtor que es dediqués un carrer a l’artista gironí. Finalment, aquesta comissió ha aprovat el nom de Soler per nomenar un carrer de la ciutat.   N’estem molt contents!   Aquí podeu consultar de nou el catàleg que es va editar en motiu de l’exposició, on podreu repassar la rellevància d’aquest artista a reivindicar: CATÀLEG EXPOSICIÓ GUILLEM SOLER      

Entrevista Joan Casanovas El Punt Avui

Consulteu, clicant la següent imatge, l’entrevista que va dedicar El Punt Avui a Joan Casanovas en motiu de la seva exposició a l’espai dels Amics del Museu d’Art el març de 2020:  

Articles sobre l’exposició de Josep Sebastià Pons

Exposició de Josep Sebastià Pons. Febrer 2020   Article d’Eva Vàzquez a El Punt Avui+ (per obrir l’article, clicar sobre la imatge):   Article d’Alba Carmona al Diari de Girona (per obrir l’article, clicar sobre la imatge):    

Reportatge Guillem Soler Ad Libitum

  El passat 22 de novembre de 2019, el programa Ad Libitum va dedicar un reportatge a la nostra exposició sobre Guillem Soler del mes d’octubre, entrevistant els principals responsables que la van fer possible: Lluís Brugués, Albina Varés, Laura Cornejo i Fina Soler, filla de l’artista. Fent clic AQUÍ podreu trobar aquest programa sencer, dins el qual apareix el reportatge a partir del minut 3:30 aproximadament.        

Museus de Girona a la Revista de la FEAM!

    El número 42 de la revista de la FEAM (Federación Española de Amigos de los Museos) està enfocat a la temàtica que va protagonitzar el Congrés del passat abril: Emoció, identitat i fidelització. En aquest número, a part d’abordar la reflexió sobre la fidelització del públic i associats d’amics de museus, s’hi presenten diversos museus de la ciutat i província de Girona. També s’hi dona a conèixer la nostra associació d’Amics del Museu d’Art. Feu-hi una ULLADA!

Article Eva Vàzquez Exposició Guillem Soler

        El dimecres, 16 d’octubre de 2019, Eva Vàzquez ha dedicat aquest fantàstic ARTICLE a la nostra exposició “Guillem Soler a Girona: un artista versàtil entre el sacre i el profà”, al diari EL PUNT AVUI.    

Bonart – Notícia exposició Guillem Soler

Bonart ha publicat una notícia anunciant la nostra exposició d’octubre de 2019, dedicada a Guillem Soler. Llegiu-la AQUÍ

TV Girona – Inauguració exposició Monse Pla

Inauguració de l’exposició de Monse Pla “Una flor pot canviar el món”, amb imatges i entrevista emesa a TV Girona el 12 del 9 de 2019.     Aquí teniu l’enllaç de l’emissió. El tall correspon al minut 12:10    

Article El Punt Avui exposició Adrià Creus

“Adrià Creus i l’etern retorn” és el títol de la crònica que ha escrit Pau Lanao sobre la inauguració de l’exposició d’Adrià Creus, que va tenir lloc el passat divendres 5 de juliol de 2019.   Aquí en teniu la imatge. Si hi cliqueu a sobre, se us obrirà l’enllaç a la versió electrònica de l’article:  

Conferència de Rosa M. Falgàs TV Girona

Al Telenotícies Vespre del 20/06/2019 de TV Girona hi va aparèixer Rosa Maria Falgàs, presidenta d’ACEFIR, explicant el contingut de la seva conferència a la seu dels Amics del Museu d’Art. Aquí en teniu l’enllaç, on podeu recuperar el fragment en el minut 20.  

Difusió cartell conferència El compte Arnau a El Punt Avui

Difusió a El Punt Avui del cartell de la conferència de Jaume Ayats: “El compte Arnau: el cor de tota una mitologia catalana”, que té lloc el 15 de maig de 2019 a les 19 h a l’espai dels Amics del Museu d’Art.          

Notícies Congrés FEAM

    Notícies sobre el XXVIIè Congreso de Amigos de los Museos (FEAM), que va tenir lloc l’abril de 2019 a Girona:   Notícia al Diari de Girona sobre el Congrés Notícia a El Punt Avui+ sobre el Congrés Notícia a ICOM España sobre el Congrés Notícia d’Amics del Museu Dalí sobre el Congrés

Mostra de ceràmica d’Esteva Casellas

Mostra de ceràmica d'Esteva Casellas Retalls de premsa sobre la inauguració de l'exposició de març 2019: "L'ART DEL TORN", d'Esteva Casellas. {{ vc_btn: title=Descarrega+els+retalls+de+premsa&align=center&button_block=true }}