Benvolguts Amics,

Esperem que estigueu bé de salut.

Hem hagut de traslladar-nos al Museu d’Art de Girona, concretament a l’Àmbit 1 del Museu d’Art de Girona, a qui donem les gràcies per la ràpida facilitat d’acollida.

A partir de demà, dia 9 de juny, ens trobareu allà, amb el nou horari de secretaria adapatat a l’horari del Museu.

US HI ESPEREM!!!!

Degut a les mesures protocolàries de les diferents fases del desconfinament, i  prudents al màxim en organismes oficials, no podrem disposar per un temps del local del carrer Ciutadans 18. L’espai d’atenció al públic  i de desenvolupament d’algunes de les  nostres activitats serà al Museu d’Art de Girona, la nostra seu social, concretament a l’Ambit 1, entrant pel pati a mà dreta (la sala que comunica amb l’espai on fem l’Assemblea Anual).

Agraïm al Museu d’Art la facilitat per la ràpida disposició i acollida, on ens podreu visitar ben aviat, concretament el proper dimarts 9 de juny, amb el nou horari adaptat també a la disponibilitat horària del Museu:

  • Dimarts, dijous, divendres i dissabte: 10:00 – 13:30 h.
  • Dimecres: 10:00 – 13:30 h i de 15:30 – 18 h. 

Estem treballant al màxim per poder oferir en format digital la major part de les nostres activitats programades aquests dies, a través de la nostra página web,

http://amicsmda.org/  i també volem  poder anunciar-vos ben aviat activitats presencials, respectant les mesures establertes, en els llocs i calendaris que us comunicarem més endavant.

De moment  ens podeu localitzar en l’horari abans indicat per via telefònica al telèfon i l’adreça electrónica següents:

amicsmda@gmail.com    /    669977161

 

Us anirem informant.

Moltes gràcies

La Junta dels Amics del Museu d’ART de Girona,

Girona, 29 de maig de 2020