Trobar Esdeveniments

Navegació de les vistes d'esdeveniments

Esdeveniments passats › exposicions

Navegació de llista d'Esdeveniments

febrer 2016

Inauguració exposició “Reversos i mirades”, de Joan Tibau

17 febrer, 2016

El 17 de febrer es va portar a terme la inauguració de “Reversos i mirades”, una mostra d’obres de Joan Tibau, doctor enginyer agrònom i artista. L’acte va ser presentat pel nou president dels Amd’A, el professor i crític d’art, Pere Parramon.

Per saber-ne més »
març 2016

Inauguració de “Gavarres, expressions d’un paisatge”

4 març, 2016

El passat divendres, 4 de març, vam inaugurar l’exposició “Gavarres, expressions d’un paisatge”, de Quim Paredes i Baulida. L’acte va comptar amb una presentació a càrrec de l’historiador  Josep Matas.   La mostra porta el títol del film de Paredes i Baulida, que va ser guardonat amb el XXè Premi Joan Xirgo dels Premis Gavarres 2010. Aquesta pel·lícula, produïda pel Consorci de les Gavarres, esdevé l’eix central de l’exposició, que es complementa amb una sèrie de plafons en els que…

Per saber-ne més »
abril 2016

Inauguració “Espais vistos: Geòrgia i altres”, de Fonsu Mateu

6 abril, 2016

El passat 6 d'abril vam inaugurar l'exposició "Espais vistos: Geòrgia ia ltres", de l'aquarel·lista Fonsu Mateu, la radiografia d'un viatge a través d'aquesta tècnica de pintura ràpida. L'acte, al qual hi va assistir més d'un centenar de persones, el va presentar Pere Parramon, president dels Amics del md'A, i Guillem Terribas, membre de l'actual junta dels Amics del md'A i amic de l'artista.

Per saber-ne més »
setembre 2016

Inauguració de “Dues mirades”, d’Emili Biarnès i Carles Torrent “Carlets”

7 setembre, 2016

Hem començat la temporada amb l’exposició “Dues mirades”, d’Emili Biarnès i Carles Torrent “Carlets”. Es tracta d’una mostra que presenta dues sèries de peces de ceràmica, una de Biarnès i l’altra de “Carlets”. Les obres han estat realitzades amb tècniques diferents però  conflueixen en la creació d’un paisatge i un univers artístic particular que culmina en l’elaboració conjunta d’una de les peces que presideix l’exposició: un planeta protegit per una anella que penja sota l’arc de la sala (l’esfera és…

Per saber-ne més »
febrer 2017

Exposició NOC, de Pep Sau

2 febrer | 16:30 - 20:00
|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 4:30pm on Array, repeating until 2 February, 2017

Una nova aproximació a Noc a partir del llibre publicat el juliol de 2015, ara videogràfica, sobre l'enjardinament d'un paratge on ressona el seu passat industrial com a restes arqueològiques.

Per saber-ne més »

Exposició CONSTRUÏM DECONSTRUINT

6 febrer | 16:30 - 28 febrer | 20:00
|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 4:30pm on Array, repeating indefinitely

24 artistes varen acceptar el repte proposat pels Amics de la UNESCO de Girona de tirar endavant el projecte amb Jordi Dalmau com a director i el resultat, 48 il·lustracions amb els textos de Dalmau.

Per saber-ne més »
març 2017

PINTURA, JOIES I ALTRES CREACIONS de Francesc Hereu

6 març | 16:30 - 30 març | 20:00

Francesc Hereu presenta les seves darreres pintures, també una col·lecció de joies i també una mostra de petites peces de concepció i volumetria diversa, texturades i ornamentades.

Per saber-ne més »
abril 2017

Exposició CALLO, PERÒ NO CALLO. Tribut a Carles Hac Mor, de Pep Fajardo

2 abril | 16:30 - 30 abril | 20:00

Pep Fajardo ret homenatge a Carles Hac Mor amb unn recull de peces que que giren voltant de de l'obra d'Hac Mor que dóna nom a l'exposició.

Per saber-ne més »
maig 2017

VEUS INTERIORS, de John Morrison

1 maig | 8:00 - 31 maig | 17:00

John Morrison presenta una sèrie d'obres on l'atzar juga un paper important en la seva creació.

Per saber-ne més »
+ Export Events