DONACIÓ FUNDACIÓ TERRA I ARBRES

 

En motiu del tancament de la Fundació Terra i Arbres, creada el juliol de 2002, la nostra entitat ha rebut en donació un conjunt d’obra sobre paper, d’artistes diversos, i també una sèrie d’escrits a mà o  mecanografiats, d’escriptors i d’escriptores de rellevància.

A l’Associació d’Amics del Museu d’Art de Girona, ens sentim molt honorats amb aquest llegat de creadors tan representatius de l’art contemporani com  Modest Cuixart, Grau Garriga, Kim Domene, Ràfols Casamada, Assumpció Mateu, per citar-ne alguns, fins arribar a trenta-una obres.

Ben aviat el farem visible per a poder-ne gaudir plenament, i també  estem pensant la manera d’exposar els textos de plomes tan rellevants, que van de Salvador Pániker, Ana María Matute a Maria Barbal i Rosa Regàs entre altres, en un total d’onze.

Fem explícit el nostre agraïment a Montse Pla i Terceño, Directora General de la Fundació Terra i Arbres fins ara, per haver pensat en els Amics del Museu d’Art de Girona com a entitat dipositària d’aquest valuós llegat.

 

Maig de 2019