Col·loqui “La llum, l’art i el sagrat” sobre el llibre de Mapi Rivera “El sentido numinoso de la luz”, amb l’autora, Patrícia Maseda i Pere Parramon

 

El passat dimecres, 8 de maig de 2019, va tenir lloc a l’espai dels Amics del Museu d’Art un col·loqui sobre el darrer llibre de Mapi Rivera, centrat en la creació artística i la seva estreta relació amb l’experiència visionària. Acompanyaven l’autora la també artista Patrícia Maseda i el crític d’art Pere Parramon, que van aportar el seu profund coneixement de l’obra de Mapi Rivera i la seva experiència i coneixements en la matèria artística.

 

Després d’una presentació de la presidenta Eugènia Cros i de cada un d’aquests dos acompanyants, l’un des de la mirada creativa i l’altre des de la teòrica, Mapi Rivera va explicar i comentar amb Patrícia Maseda i Pere Parramon els resultats de la seva recerca al voltant de l’experiència visionària, espoleta de la creació artística. També van parlar de l’experiència creativa mateixa, il·lustrant-la amb exemples d’obra de l’autora.

 

Us deixem aquí unes quantes imatges de l’activitat: