Celebració de l’Assemblea General Ordinària dels Amics del Museu d’Art de Girona, 2019

 

Enguany l’Assemblea General Ordinària de l’entitat va tenir lloc el passat dissabte, 26 de gener. Vam comptar amb la visita guiada de luxe a l’exposició de Mela Muter del Museu, de mà de la Carme Clusellas.

A les 12 h vam iniciar l’assemblea, en la qual es va fer la recapitulació de l’any 2018, repassant-ne les activitats i tot seguint parlant de les noves propostes per a l’any 2019. Es va anunciar la celebració del XVII Congrés de la FEAM (Federación Española de Amigos de los Museos) i també el Viatge Cultural de 2019, que consistirà en una Ruta Flamenca. També es va posar els socis al corrent d’un nou teixit de relacions amb les associacions dels amics dels museus de la regió d’Occitània (AMROC). Com cada any, la presidenta dels Amics va presentar l’obra gràfica seriada que es repartirà als socis a la Festa dels Amics, així com l’Amiga Honorària d’aquest 2019, que la junta directiva ha decidit que serà la M. Lluïsa Faxedas i Brujats.

La directora del museu va aportar també les informacions del Museu d’Art, els projectes de cares a aquest 2019.

El vicepresident va mostrar la liquidació econòmica de 2018 i la proposta de pressupost de 2019, incloent una proposta de nova quota de socis, que van ser aprovades per unanimitat.

A la meitat de l’acte, es va fer l’acostumada pausa musical, en què els tres músics Clara Petit, Júlia Ruhi i Joan Perez ens van interpretar Trio op 87, Bethoven. Adagio i finale.

Finalment, es va marxar puntualment cap al restaurant La Rosaleda, a la Devesa, on vam gaudir d’un bon menú i de bona companyia.

 

 

Aquí teniu algunes fotos de l’acte:

 

 

(Imatges cedides per Dolors Vilaplana)