Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Taller de fotografia RUTAS DE LEYENDAS amb Marcelo Caballero

19 Gener - 20 Gener

 

El taller es divideix en tres components igualment importants. La sessió teòrica, les pràctiques en espais públics i l’orientat al treball de visionat, valoració i comentaris dels treballs.

 

dissabte 19 de gener

Sesió matinal: sessió teòrica  (9,30 hs. a 11,30 hs.)

                         Seu dels Amics Del Museu D’Art De Girona

                           Carrer Ciutadans, 18. Tel: 972 22 47 66

 

  • revisió de portfolis. IMPORTANT: cada participant haurà de portar en un pen drive 12 fotografies de fotografia urbana representatives del seu treball.
  • la sessió teòrica girarà al voltant de la narrativa visual i composició amb visionat d’imatges. Al final del taller, s’entregarà a cada alumne un PDF amb tota la informació pertinent.

 

Sessió vespertina:  15,00 hs. a 19,00 hs.

 

IMPORTANT:  en tot moment seran assessorats in situ pel professor. El participant podrà optar per treballar sol o en grup. Es posaran diferents referències geogràfiques de trobada i es faran diferents itineraris per la ciutat segons els gustos del grup. 

Sortida Nocturna. Optativa

 

diumenge 20 de gener

Sessió matinal (de 9, 30 hs. a 13 hs.)

  • Les sessions pràctiques es succeiran durant tot el matí amb horaris convinguts entre tots els participants del taller.

Sessió vespertina   16,30 hs. a 18, 30 hs.

 

  • Visionat general del treball realitzat pels participants.

          Seu dels Amics Del Museu D’Art De Girona

                        Carrer Ciutadans, 18. Tel: 972 22 47 66

 

Nota: cada participant haurà de presentar en un pen drive unes 8 fotografies segons les orientacions teòriques del taller.

 

REQUISITS

El taller està dirigit tant a fotògrafs de nivell mitjà o avançat com a principiants. L’equip mínim requerit és una càmera digital amb la que s’ha d’estar familiaritzat per poder-la utilitzar, de manera òptima, des del primer dia.  També s’ha de disposar dels mitjans necessaris per emmagatzemar i compartir les imatges. L’ideal és un petit portàtil o un disc dur extern per a realitzar còpies de seguretat. 

Detalls

Inici:
19 Gener
Finalització:
20 Gener
Esdeveniment Category: