Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ruta de les tres colades a Sant Joan les Fonts

26 abril, 2014

El passat 26 d’abril els Amics van seguir la Ruta de les tres colades, aquí teniu una ressenya i imatges de Miquel Simon sobre la sortida:

Tres eren els motius d’interès que ens varen portar a fer aquesta excursió i que varen aconseguir fer-nos passar una molt agradable jornada, sempre acompanyats i guiats per la Montse Espigulé. Visitarem en primer lloc l’església de Sant Esteve, de la primera meitat del s. XII, que és tot el que queda dempeus de l’antic priorat benedictí del mateix nom.
Tot seguit recorreguérem la part restaurada de l’antigua fàbrica  paperera del Moli Fondo a tocar el riu Fluvià, on poguérem fàcilment imaginar-nos les dures condicions de treball en aquell lloc en temps no gaire passats. És clar que amb aquell paper es feia tant paper de fumar, com bitllets de banc.
El tercer tema va ser fer un recorregut pels voltants i contemplar de prop les tres colades volcàniques successives que configuren un paisatge de formes i colors molt particulars. De retorn recorreguérem el Boscarró, que és un indret entre el Fluvià i la riera de Bianya, on s’han localitzat recentment les restes d’un poblat ibèric.  
 
 
 

 

Mostra els detalls

Data:
26 abril, 2014