Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferència “Bep Marquès i els artistes de Girona. Art i canvi polític” a càrrec de Narcís Selles

19 març, 2014

El passat 19 de març es portà a terme la conferència “Bep Marquès i els artistes de Girona. Art i canvi polític” a càrrec de l’historiador de l’art Narcís Selles a l’espai dels Amd’A. Aquesta consistí en un breu recorregut per les diverses experiències artístiques en què va participar Bep Marquès, impressor i activista de la comunicació visual, que ens va deixar el setembre de l’any passat.
Un trajecte que va permetre reflexionar sobre la inserció de l’art en les dinàmiques socials i polítiques d’unes conjuntures històriques determinades.
L’acte fou precedit per la donació d’una obra de Marquès per part de la família Batlle Amat als Amics del Museu d’Art. L’obra, un cartell sobre Carles Rahola, pertanyia a un reconeguda exposició sobre el periodista i escriptor gironí en la que hi havien participat molts altres artistes.´
Cal destacar que es va exposar, també, l’última obra en la que Bep Marquès estava treballant, un llibre d’artista en el que hi figuren poemes sobre l’exili d’autors diversos com ara Pau Casals, Hrand Nazariantz, Hannah Arendt, Antònia Adroher o Màrius Torres, tot amb il·lustracions del mateix artista.
 

Mostra els detalls

Data:
19 març, 2014